Asiakaskirje toukokuu 2021  

Ajankohtaisia uutisia ArcGIS-käyttäjille

Koululaiset kirmaavat kohta kesälaitumille, ja itse kunkin aamukammasta käyvät piikit vähiin ennen ansaittuja kesälomia. Esrin maailmassa aktiviteetteja on kuitenkin tarjolla läpi kesän, eikä vähimpänä heinäkuussa linjoille pärähtävä virtuaalinen Esri UC, joka keräsi viime vuonna verkon ääreen yli 80.000 osallistujaa 180 eri maasta. Tapahtuma tarjoaa monenlaisia osallistumismahdollisuuksia myös suomalaisille ArcGIS-käyttäjlle - lue lisää alempaa!

Tuoteuutiset

Lisää ajankohtaisia Esrin tuoteuutisia löydät seuraamalla ArcGIS Blogia tai Esrin sosiaalisen median kanavia.

Esrin perustajalle Planet and Humanity -mitali

International Geographical Union (IGU) on myöntänyt Esrin perustajalle ja pääjohtajalle Jack Dangermondille Planet and Humanity -mitalin. Kunnianosoituksen perusteena on Jackin vuosikymmeniä jatkunut panostus maailmanlaajuiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää

Esri UC heinäkuussa - osallistu monin eri tavoin!

Virtuaalinen Esri UC tarjoaa 12.−15. heinäkuuta paitsi valtaisan määrän tietoa esitysten muodossa, myös mahdollisuuden saada omia töitään esille joko virtuaaliseen karttanäyttelyyn tai Plenary-osioon. Voit myös kerätä kilometrejä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi Run/Walk/Bike -tapahtumassa. Lue lisää linkeistä!

Kaikki Esri Finland Live Stream 2021 -tallenteet julkaistu

Maaliskuisen live-iltapäivämme tuote-esitykset löytyvät nyt kaikki tallenteina blogistamme, ja jokaisen esityksen sivulta löytyvät linkit muihin esityksiin. Tutustu vaikkapa asiantuntijamme Jussi Lehtosen Tips & Tricks -vinkkeihin!

Siirry Tips & Tricks -blogiin

ESITTELYSSÄ: Vantaan ratikka -tarinakartta

Vantaan kaupunki kertoo ratikkasuunnittelun etenemisestä ja muun muassa asukkaiden vaikutusmahdollisuuksista erittäin havainnollisen storymapin muodossa.

Tutustu tarinakarttaan

ArcGIS-työkalut haltuun etäkursseilla

Ennen kesälomia on vielä mahdollisuus päivittää ArcMap-osaaminen ArcGIS Prohon verkossa järjestettävällä ArcGIS Pro -siirtymäkurssilla. Syksyn kurssikalenteri julkaistaan myöhempänä, mutta asiakaskohtaiset verkkokurssit ovat aina sovittavissa. Lisätietoja kursseista löydät alla olevista linkeistä.

Esri Academyn koulutustarjonta

Esri Academy tarjoaa lukuisia erilaisia verkkokursseja ja harjoituksia, joita voit hyödyntää etäopiskelussa. Tarvitset vain My Esri -tunnukset, jotka saat organisaatiosi ArcGIS-pääkäyttäjältä. Tutustu Esri Academyn tarjontaan

Tulevat kaikille avoimet MOOC-verkkokurssit:

  • MOOC: Imagery in Action 11.8.22.9.2021
    Kurssilla perehdyt erilaisten kuva-aineistojen käsittelyyn ja oleellisiin työnkulkuihin hyödyntäen monipuolisia ArcGIS-työkaluja. Rekisteröidy mukaan 26.8. mennessä.
  • MOOC: Going Places with Spatial Analysis 22.9.3.11.2021
    Kurssilla syvennät ymmärrystäsi data-analyyseistä ja opit hyödyntämään paikkatietoanalytiikan tarjoamia erityisiä kyvykkyyksiä. Rekisteröidy mukaan 7.10. mennessä.
  • MOOC: Spatial Data Science − The New Frontier in Analytics 27.10.8.12.2021
    Kurssilla pureudutaan paikkatietoanalytiikan ja ArcGIS-analyysityökalujen moniin uusiin mahdollisuuksiin, mm. kone- ja syväoppimiseen. Rekisteröidy mukaan 11.11. mennessä.

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

  ArcGIS-työvälineiden hyödyntäminen opiskelussa   1.6.2021   webinaari
  Esri User Conference 2021
  12.−15.7.2021
  virtuaalinen tapahtuma

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista sekä webinaareista ja MOOCeista verkkosivuiltamme.