Asiakaskirje huhtikuu 2022  

Kesää kohti!

Vappu on jo käsillä, ja sehän tarkoittaa, että viimeistään nyt kaivetaan grillit talvisäilöistä ja lakaistaan lumet terassilta. Ennen vapun viettoon siirtymistä voit lukaista alta muutamia ajankohtaisia ja toivottavasti sinulle hyödyllisiä uutisia ArcGIS-maailmasta.

Tuoteuutiset

Lisää ajankohtaisia Esrin tuoteuutisia löydät seuraamalla ArcGIS Blogia tai Esrin sosiaalisen median kanavia.

Log4j-komponentin haavoittuvuus:

Esri tutkii edelleen aktiivisesti Log4j2-kirjastohaavoittuvuuden (CVE-2021-44228) vaikutuksia Esrin tuotteisiin ja ratkaisuihin sekä tiedottaa niistä jatkuvasti ArcGIS Trust Center -verkkosivustolla.

Kurikan kaupungille vuoden 2022 GIS-palkinto

Esri Finland on myöntänyt vuoden 2022 GIS-palkinnon Kurikan kaupungille, joka on edennyt rohkeasti kohti uutta maankäytön elinkaaren toimintojen ja prosessien uudistamisessa. Kurikassa toimintaa ja palveluita kehitetään innovatiivisesti ja asukaslähtöisesti. 

Lue lisää

Esri Finland Live Stream 2022 -tallenne: Tips & Tricks

Esri Finlandin asiantuntija Jussi Lehtonen jakoi 6. huhtikuuta järjestetyssä Esri Finland Live Stream 2022 -tilaisuudessa kuulijoille vinkkejä, joista hänelle itselleen on ollut viimeisen vuoden aikana hyötyä työskentelyssä ArcGIS-alustalla.

Katso tallenne

Esri UC 2022 -huonevaraukset 18.5. mennessä

Jos suunnittelet lähtöä San Diegoon Esri User Conferenceen 11.−15. heinäkuuta, muistathan varata majoituksesi Esri Finlandin huonekiintiöstä 18.5.2022 mennessä, sillä huonekiintiömme sulkeutuu tuon päivän jälkeen.

Lue lisää ja varaa majoitus

ESITTELYSSÄ: Haja-asutuksen jätevedet Länsi-Uudellamaalla -tarinakartta

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n julkaisema tarinakartta tutustuttaa jätevesien maailmaan eli hankkeisiin, lainsäädäntöön ja vaatimuksiin haja-asutusalueilla, jonne viemäriverkostot eivät ulotu.

Tutustu tarinakarttaan

Koulutuksella kehität taitojasi

Esri Finland järjestää asiakaskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan joko verkkokursseina tai läsnäkoulutuksena. Valikoimasta löytyy paikkatietokursseja niin aloittelijoille kuin edistyneille käyttäjille, sovelluskehittäjille sekä organisaation paikkatietojärjestelmän ylläpitäjille. Tutustu saatavilla oleviin kursseihin ja kysy lisätietoja koulutussivuillamme.

Esri Academyn koulutustarjonta

Esri Academy tarjoaa omatoimiseen opiskeluun lukuisia erilaisia verkkokursseja ja harjoituksia, joihin Esrin ylläpitosopimusasiakkailla on rajaton käyttöoikeus. Lue lisää

Tulevat kaikille avoimet MOOC-verkkokurssit:

  • MOOC: Going Places with Spatial Analysis 13.4.−25.5.2022
    Kurssilla syvennät ymmärrystäsi data-analyyseistä ja opit hyödyntämään paikkatietoanalytiikan tarjoamia erityisiä kyvykkyyksiä. Rekisteröidy 28.4.2022 mennessä. VIELÄ EHDIT!


  • MOOC: Imagery in Action 27.4.−8.6.2022
    Kurssilla perehdyt erilaisten kuva-aineistojen käsittelyyn ja oleellisiin työnkulkuihin hyödyntäen monipuolisia ArcGIS-työkaluja. Rekisteröidy 12.5.2022 mennessä.

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

  TAPAHTUMA
  AIKA    
  PAIKKA
  Kepeät tiistaikahvit kunnille (toistuva)
  1.2.−7.6.2022
  Microsoft Teams
  Vesihuollon virtuaaliset aamukahvit   29.4.2022   Microsoft Teams
  Tiera City – uusi kokonaisratkaisu kaupunki-suunnittelun modernisointiin   5.5.2022   TieraCafé-webinaari
  Vesihuoltopäivät   11.− 12.5.2022   Vaasa
  Esri UC 2022   11.−15.7.2022   San Diego, Kalifornia, USA
  Esri-käyttäjäpäivät 2023   22.−23.3.2023   Helsinki

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista sekä webinaareista ja MOOCeista verkkosivuiltamme.