Asiakaskirje marraskuu 2022  

Marraskuiset terveiset ArcGIS-käyttäjille

Miten ihanaa onkaan rentoutua arjen kiireistä ja hakea joulun tunnelmaa glögin siemailusta kynttilän valossa. Ja miksipä et siinä samalla lukaisisi vaikka muutamat ArcGIS-tuotteisiin sekä tuleviin tapahtumiin liittyvät uutiset.

Tuoteuutiset

  • ArcGIS Survey123 -sovelluksen Community Gallery mahdollistaa kyselylomakkeiden jakamisen ja hyödyntämisen yli organisaatio rajojen - globaalisti. 
  • ArcGIS Insights 2022.3 -julkaisu toi mukanaan mm. uusia tunnisteita ja tehosteita sekä uuden tavan käsitellä dataa.
  • ArcGIS Experience Builder -sovelluksen viimeisin päivitys sisältää mm. uudet Grid- ja Coordinates-widgetit.
  • ArcGIS Velocity version 3.3 -päivitys mahdollistaa tietojen hyödyntämisen entistä laajemmin ja helpommin eri lähteistä ohjelmointirajapintoja käyttäen.

Lisää hyödyllisiä oppeja ja vinkkejä ArcGIS-tuoteperheen hyödyntämiseen löydät Esrin Lesson Gallery -kokoelmasta ja ajankohtaisia Esrin tuoteuutisia löydät seuraamalla ArcGIS Blogia tai Esrin sosiaalisen median kanavia. Tietoturvaan liittyvät ajankohtaiset tiedotteet löydät ArcGIS Trust Center -verkkosivustolta.

Tiedote haavoittuvuudesta OpenSSL 3.0 -versiossa

Kyberturvallisuuskeskus varoittaa 1.11.2022 julkaisemassaan tiedotteessaan kahdesta vakavasta haavoittuvuudesta, jotka on löydetty tietojen salaamiseen ja salattuun välittämiseen käytetyn OpenSSL-kirjaston versiosta 3.0.

Lue lisää

ArcGIS Pro -käyttäjä, tökkiikö Excel? Toimi näin!

Olemme saaneet tukeemme muutamia viestejä ArcGIS Pro 3.0 -version ja Excelin yhteentoimivuusongelmista. Ei hätää. Ongelma poistuu, kun asennat koneellesi oikeat ajurit.

Lue lisää

Paikkatieto avaa mahdollisuudet energia-alan murroksessa

Meillä on ollut ilo saada haastateltavaksi blogiin Suur-Savon Sähkön digitaalisen muutoksen ajuri Chief Digital Officer CDO Milla Ratia. Hänen näkemyksensä mukaan paikkatieto on avainasemassa energiasektorin digiratkaisuissa.

Lue haastattelu

Tule meille töihin!

Uusi vuosi, uudet kujeet? Tartu tuumasta toimeen! Haemme nyt joukkoomme useampaa uutta paikkatietosankaria.

Tutustu avoimena oleviin työpaikkoihin

ESITTELYSSÄ: 2022 ArcGIS StoryMaps -kisan voittajat

2022 ArcGIS StoryMaps -kilpailuun osallistui kilpailijoita 17 eri maasta jokaiselta mantereelta Etelämannerta lukuun ottamatta. Mukana oli tarinankertojia kaikilta toimialoilta, mukaan lukien oppilaitokset, valtion virastot, järjestöt, ja kaupallinen sektori. Tutustu ja inspiroidu kisan voittajien tarinakartoista!

Tutustu kisan voittajiin

Koulutuksella kehität taitojasi

Esri Finland järjestää asiakaskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan joko verkkokursseina tai läsnäkoulutuksena. Valikoimasta löytyy paikkatietokursseja niin aloittelijoille kuin edistyneille käyttäjille, sovelluskehittäjille sekä organisaation paikkatietojärjestelmän ylläpitäjille. Tutustu saatavilla oleviin kursseihin ja kysy lisätietoja koulutussivuillamme.

Esri Academyn koulutustarjonta

Esri Academy tarjoaa omatoimiseen opiskeluun lukuisia erilaisia verkkokursseja ja harjoituksia, joihin Esrin ylläpitosopimusasiakkailla on rajaton käyttöoikeus. Lue lisää

Tulevat kaikille avoimet MOOC-verkkokurssit:

  • MOOC: Syvällisempää ymmärrystä paikkatietonalyyseillä − Going Places with Spatial Analysis. Rekisteröidy 16.2.2023 mennessä.
    Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita data-analyyseistä ja haluavat oppia hyödyntämään paikkatietoanalyysien tarjoamaa syvempää ymmärrystä. Rekisteröidy mukaan tästä.

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

  TAPAHTUMA
  AIKA    
  PAIKKA
  Kepeät tiistaikahvit kunnille
  6.9.−13.12.2022
  Microsoft Teams
  Esri-käyttäjäpäivät 2023   22.−23.3.2023   Helsinki

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista sekä webinaareista ja MOOCeista verkkosivuiltamme.