Uutiskirje toukokuu 2019  

Uutisia ArcGIS-käyttäjille

Kerromme tässä uutiskirjeessä lyhyesti ArcGIS-käyttäjille hyödyllisistä ja kiinnostavista ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista.

Muistutus: Vastaathan asiakastyytyväisyyskyselyymme!

Jos et vielä ole vastannut sähköpostitse lähettämäämme asiakastyytyväisyyskyselyyn, vastaathan ystävällisesti siihen 7.6.2019 mennessä - voit voittaa Chromecast-mediatoistimen!

Tervetuloa vastuullisuus-seminaariin 18.6. Espooseen

Vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat teemoja, jotka yhä useammalla organisaatiolla on kirjattuna kehityssuunnitelmiin. Mutta miten tätä työtä sitten käytännössä tehdään? Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

ArcGIS Pron uudet suomenkieliset tuotesivut

ArcGIS Pro -sovelluksen suomenkieliset tuotesivut ovat uudistuneet. Jos sovellus ei ole sinulle vielä tuttu, niin kannattaa käydä tutustumassa sivuihin sekä ArcGIS Pron tarjoamiin mahdollisuuksiin!

ArcGIS Pron tuotesivuille

Miten voimme palvella?

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat paikkatietoinvestoinneistaan mahdollisimman paljon hyötyä ja vastinetta rahoilleen. Tarvitsetpa koulutusta, ylläpitopalvelua, konsultointia tai vaikka asennusapua, kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

Tutustu palveluihimme

Entistä joustavampi ohjelma sovelluskehittäjille

Uudistuneessa ArcGIS for Developers -ohjelmassa maksat vain niistä palveluista ja toiminnallisuuksista, joita todella käytät. Alkuun pääset ilmaiseksi.

Tutustu ohjelmaan

Blogissa: Näe ilmastonmuutos paikkatiedon avulla

Tuoreessa blogikirjoituksessamme pohditaan paikkatiedon ja tarinakarttojen merkitystä esimerkiksi ilmastonmuutoksesta viestimisessä.

Lue lisää

Tulevia tapahtumia

Valtakunnalliset LUMA-päivät 2019 6. - 7.6.2019   Jyväskylä
Vastuullisuus 2019 -aamiaisseminaari 18.6.2019   Espoo
Esri User Conference 2019  8. - 12.7.2019
  San Diego, USA
KuntaSIG-paikkatietokoulutusseminaari 18. - 19.9.2019   Mikkeli

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista verkkosivuiltamme.

Tarvetta koulutukselle?

Järjestämme koulutuksia asiakkaiden kiinnostuksen perusteella, ja myös pienemmän ryhmän konsultoiva koulutus onnistuu. Laita rohkeasti viestiä sinua kiinnostavasta aiheesta osoitteella koulutus@esri.fi tai puhelimitse Sanna Paavilaiselle, puh. 050 555 6298.

Lue lisää koulutustarjonnastamme