Uutiskirje syyskuu 2019  

Uutisia ArcGIS-käyttäjille

Kerromme tässä uutiskirjeessä lyhyesti ArcGIS-käyttäjille hyödyllisistä ja kiinnostavista ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista

Tuoteuutisia ja -vinkkejä

  • ArcGIS QuickCapture on uusi mobiilisovellus, joka mahdollistaa nopean ja liikkuvan tiedonkeruun kentällä, esimerkiksi autosta tai helikopterista käsin. Lue lisää
  • Tuntuuko ArcGIS Pro -sovelluksen käytön aloittaminen hankalalta? Ohjeita alkuun pääsemiseen voit löytää quick-start tutoriaaleista.

Joko tunnet dmCityn?

dmCity on uudenlainen maankäytön ja kaupunkiympäristön toimialan pilvipohjainen kokonaisratkaisu, joka yhdistää paikkatietoalustan ja älykkään tiedonhallinnan. Ratkaisun avulla digitalisoit toimialan prosessit, ohjaat työnkulkuja ja yhdistät tiedot yhteiseen tietovarastoon.

Katso videolta, mitä kaikkea dmCity mahdollistaa

Uusi dmCity-pilotti käynnistyy - hae mukaan

dmCity-pilotti tarjoaa mukaan liittyville kunnille mahdollisuuden päästä kokeilemaan dmCity-alustan käyttöä edullisesti ja konkreettisesti käsittäen asemakaavoituksen, yleiskaavoituksen, tonttijaot sekä kiinteistönmuodostuksen.

Kysy lisää ja hae mukaan pilottiin

European DevSummit marraskuussa Berliinissä

Kehittäjille suunnattu Esri European Developer Summit järjestetään 4. - 6. marraskuuta Berliinissä. Osallistuminen tapahtumaan on maksuton ArcGIS for Developers -lisenssin hankkineille asiakkaille.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Paikkatiedosta potkua vastuullisuustyöhön

Hyödyntääkö organisaatiosi paikkatietoa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden haasteiden ratkaisemiseen? Järjestämme vastuullisuustyöpajoja, joissa autamme asiakkaitamme selvittämään organisaationsa kestävän kehityksen kriittiset menestystekijät ja laatimaan etenemissuunnitelman.

Lue lisää ja buukkaa työpaja

FME-osaajat apunasi

Tiesitkö, että saat Esri Finlandilta myös FME®-lisenssit sekä FME® koulutus- ja konsultointipalvelut? Sertifioidut osaajamme auttavat sinua mielellään!

Lue lisää

Miten juhlistat kansainvälistä GIS-päivää?

Tänä vuonna 13. marraskuuta vietetään kansainvälistä GIS Day -päivää jo 20. kerran. Päivän tarkoituksena on levittää tietoutta paikkatiedon hyödyntämisestä ja sen mahdollisuuksista - niin oman organisaation sisällä kuin esimerkiksi eriasteisiin kouluihin ja oppilaitoksiin tai suurelle yleisölle. Voit juhlistaa GIS-päivää monin eri tavoin - pienesti tai isosti!

Lue lisää ja poimi valmiit ideat

Tulevia tapahtumia

Inspire Helsinki 2019 22. - 24.10.2019   Helsinki
Esri European Developer Summit 2019 4. - 6.11.2019   Berliini
GIS Day 2019 13.11.2019   globaali
Paikkatietomarkkinat 18. - 19.11.2019   Helsinki
Esri-käyttäjäpäivät 2020 (lisää tietoa syksymmällä) 1. - 2.4.2020   Helsinki

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista verkkosivuiltamme.

Tarvetta koulutukselle?

Järjestämme koulutuksia asiakkaiden kiinnostuksen perusteella, ja myös pienemmän ryhmän konsultoiva koulutus onnistuu. Laita rohkeasti viestiä sinua kiinnostavasta aiheesta osoitteella koulutus@esri.fi tai puhelimitse Sanna Paavilaiselle, puh. 050 555 6298.

Lue lisää koulutustarjonnastamme