Uutiskirje kesäkuu 2019  

Uutisia ja hyvää kesää ArcGIS-käyttäjille

Juhannus on jo melkein käsillä, mutta vielä ennen sitä pikainen katsaus muutamiin ajankohtaisiin asioihin ja tapahtumiin. 

Kiitos palautteestanne - asiakaskokemus ohjaa toimintaamme

Toteutimme toukokuussa asiakastyytyväisyystutkimuksen, jossa saimme asiakkailtamme arvokasta palautetta toiminnastamme. Vaikka voimmekin olla tyytyväisiä tuloksiin, on meillä toki edelleen kehitettävää. Antamanne palautteen avulla pystymme ohjaamaan toimintaamme entistä paremmaksi - kiitos kaikille vastanneille!

Lue lisää ja katso arvonnan voittajat

Esri UC 8. - 12. heinäkuuta: liity mukaan tunnelmiin!

Esrin kansainvälinen käyttäjäkonferenssi kokoaa yli 18.000 kävijää San Diegoon heinäkuun toisella viikolla.Ellet ole lähdössä paikan päälle, voit liittyä konferenssin huikeisiin tunnelmiin Twitterissä #EsriUC sekä muissa sosiaalisen median kanavissa Esrin ja Esri Finlandin päivitysten myötä - kannattaa seurata!

Esri UC -tapahtumasivuille

Suomen Esri-käyttäjäpäivät 2020 - uusi aika ja paikka

Esri-käyttäjäpäivät kokevat ensi vuonna muutoksen, kun tapahtuman ajankohta ja paikka vaihtuvat. Vuoden 2020 Esri-käyttäjäpäivät järjestetään 1. - 2. huhtikuuta uudistuneessa Sokos Hotel Presidentissä aivan Helsingin ytimessä. Tarkempia tietoja tapahtumasta julkaistaan syksyn kuluessa.

Vuoden 2019 Esri-käyttäjäpäivien esitykset

Vuoden 2019 Esri-käyttäjäpäivien kuvagalleria

Esri-osaaminen osana Älykäs tiedonhallinta -koulutusohjelmaa

Centria-ammattikorkeakoulu järjestää syksyllä 2019 rekrytoivan Älykäs tiedonhallinta -koulutusohjelman, johon haetaan mukaan soveltuvan tutkinnon omaavia tai työelämän kokeneita henkilöitä kouluttautumaan ja työllistymään Kosilan, M-Filesin tai Esrin palvelukseen joko tiedonhallinnan asiantuntijaksi tai sovelluskehittäjäksi.

Lue lisää ohjelmasta

Tulevia tapahtumia

Esri User Conference 2019  8. - 12.7.2019
  San Diego, USA
KuntaSIG-paikkatietokoulutusseminaari 18. - 19.9.2019   Mikkeli
Location Business Forum 2019 23.9.2019   Helsinki
Paikkatietomarkkinat 18. - 19.11.2019   Helsinki
Esri-käyttäjäpäivät 2020 (lisää tietoa syksyllä)
1. - 2.4.2020   Helsinki

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista verkkosivuiltamme.

Tarvetta koulutukselle?

Järjestämme koulutuksia asiakkaiden kiinnostuksen perusteella, ja myös pienemmän ryhmän konsultoiva koulutus onnistuu. Laita rohkeasti viestiä sinua kiinnostavasta aiheesta osoitteella koulutus@esri.fi tai puhelimitse Sanna Paavilaiselle, puh. 050 555 6298.

Lue lisää koulutustarjonnastamme

Esri Finlandin henkilökunta toivottaa kaikille

AURINKOISTA KESÄÄ!