Uutiskirje huhtikuu 2019  

Uutisia ArcGIS-käyttäjille

Kerromme tässä uutiskirjeessä lyhyesti ArcGIS-käyttäjille hyödyllisistä ja kiinnostavista ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista.

Muistutus: ArcGIS Online siirtyi TLS 1.2 -protokollaan 16.4.2019

Olethan jo päivittänyt ohjelmistosi? Jos käytät ArcGIS Onlinesta tulevia aineistoja, ohjelmistosi voi vaatia päivityksen. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Olethan jo ottanut ArcGIS Pron käyttöön?

Jos työskentelet ArcMapin parissa, kannattaa sinun ehdottomasti ottaa ArcGIS Pro -työasemasovellus käyttöön viimeistään nyt! Voit edelleen halutessasi jatkaa ArcMapin käyttöä Pron rinnalla, mutta saat ArcGIS Pron edistykselliset toiminnallisuudet hyödynnettäviksesi.

Näin helposti siirryt ArcMapistä ArcGIS Prohon

Esrin avoin visio

Esri on toiminut uranuurtajana paikkatietojärjestelmien kehittämisessä jo 50 vuoden ajan. Esrin pyrkimyksenä on tehdä ArcGIS-alustasta mahdollisimman avoin, jotta kuka tahansa voi hyödyntää ja laajentaa sitä haluamillaan tavoin.

Lue lisää

ArcGIS Indoors – älykkäät karttaratkaisut sisätiloihin

Esri julkaisi äskettäin uuden sisätilapaikannukseen perustuvan ArcGIS Indoors -ratkaisun, joka tuo sisätilaympäristöt paremman tiedonhallinnan piiriin ja helpottaa organisaation päivittäisiä toimintoja.

Lue lisää blogistamme

Esri UC:n ohjelma julkaistu

Maailman suurin paikkatietotapahtuma Esri UC järjestetään San Diegossa 8. - 12. heinäkuuta 2019. Konferenssin tarkempi ohjelma on nyt julkaistu, ja se käsittää valtavan määrän teknisiä workshopeja, käyttäjäesityksiä, koulutuksia ynnä muuta. Kannattaa suunnitella oma UC-ohjelma huolella etukäteen!

Tutustu Esri UC:n ohjelmatarjontaan

Esri Young Scholars 2019 -palkinto Suomeen

Vuoden 2019 suomalaiseksi Esri Young Scholars -palkinnon saajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri Antti Petteri Hiltunen Itä-Suomen yliopistosta. Hiltunen tutki kilpailutyössään valopäästöjä analysoimalla satelliittiaineistoja. Esri Finland onnittelee voittajaa!

Lue lisää

Tulevia tapahtumia

Älykäs kaupunkikehitys 2019 -seminaari 24.5.2019
  Scandic Tampere Koskipuisto
Esri User Conference 2019  8. - 12.7.2019
  San Diego, USA

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista verkkosivuiltamme.

Tarvetta koulutukselle?

Järjestämme koulutuksia asiakkaiden kiinnostuksen perusteella, ja myös pienemmän ryhmän konsultoiva koulutus onnistuu. Laita rohkeasti viestiä sinua kiinnostavasta aiheesta osoitteella koulutus@esri.fi tai puhelimitse Sanna Paavilaiselle, puh. 050 555 6298.

Lue lisää koulutustarjonnastamme