Uutiskirje elokuu 2019  

Uutisia ArcGIS-käyttäjille

Kerromme tässä uutiskirjeessä lyhyesti ArcGIS-käyttäjille hyödyllisistä ja kiinnostavista ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista

Uusimmat ArcGIS-päivitykset

ArcGIS Pro 2.4, ArcGIS 10.7.1 Desktop (ArcMap) ja Drone2Map 2.0 -päivitykset (myös suomenkieliset versiot) on julkaistu, ja ne ovat ylläpitosopimusasiakkaiden ladattavissa MyEsri-palvelusta.

Myös ArcGIS Online päivittyi kesäkuussa, ja sen uudet ominaisuudet ovat automaattisesti käyttäjien hyödynnettävissä. Lue lisää ArcGIS Onlinen kesäkuun julkaisusta

Fortum palkittiin San Diegossa

Fortum vastaanotti vuoden 2019 Special Achievement in GIS -palkinnon heinäkuussa Esrin kansainvälisessä käyttäjäkonferenssissa. Palkinto on tunnustus Fortumin innovatiivisesta ja määrätietoisesta työstä paikkatiedon hyödyntämisen laajentamiseksi läpi organisaation.

Lue lisää

Palaa Esri UC:n tunnelmiin

Esrin kansainvälinen käyttäjäkonferenssi keräsi heinäkuussa San Diegoon lähes 19.000 osallistujaa kaikkialta maailmasta. Voit palata maailman suurimman paikkatietotapahtuman ikimuistoisiin tunnelmiin videotallenteiden muodossa.

Esri UC Plenary -esitykset

Esri UC Technical Workshops -esitykset
(50 suosituinta)

Esri Young Scholars Award 2019 -voittaja kertoo Esri UC:sta

Yhteiskuntatieteiden maisteri Antti Petteri Hiltunen Itä-Suomen yliopistosta pääsi heinäkuussa palkintomatkalle San Diegoon ja kertoo nyt UC-kokemuksistaan matkakertomuksessa.

Lue matkakertomus

Uuden sukupolven ArcGIS StoryMaps käytettävissäsi

Heinäkuussa julkaistun uuden ArcGIS StoryMaps -työkalun avulla voit tehdä näyttäviä sekä mobiiliystävällisiä tarinakarttoja entistä joustavammin ja nopeammin. Tarjolla on runsaasti ohjeita ja esimerkkejä, joista saat ideoita omien tarinoittesi kertomiseen.

Tutustu ohjeisiin ja aloita oma tarinasi

ArcMapista ArcGIS Prohon -webinaaritallenne

Onko ArcMap-ohjelmiston käyttö sinulle tuttua, mutta et ole vielä kokeillut ArcGIS Pro -sovellusta? Toukokuisessa webinaarissamme kerroimme, miten ArcGIS Pron käyttöönotto tehdään ja miten pääset alkuun sovelluksen käytössä.

Katso webinaaritallenne

Esittelyssä menestystarina: Metsähallitus

Metsähallitus kantaa vastuuta ympäristöstä yhteiskunnan parhaaksi paikkatietopohjaisella järjestelmäkokonaisuudella.

Lue lisää blogistamme

Tulevia tapahtumia

M-Files INNOVATE 2019 12.9.2019   Helsinki
KuntaSIG-paikkatietokoulutusseminaari 18. - 19.9.2019   Mikkeli
Location Business Forum 2019 23.9.2019   Helsinki
Inspire Helsinki 2019 22. - 24.10.2019   Helsinki
Paikkatietomarkkinat 18. - 19.11.2019   Helsinki
Esri-käyttäjäpäivät 2020 (lisää tietoa syksymmällä)
1. - 2.4.2020   Helsinki

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista verkkosivuiltamme.

Tarvetta koulutukselle?

Järjestämme koulutuksia asiakkaiden kiinnostuksen perusteella, ja myös pienemmän ryhmän konsultoiva koulutus onnistuu. Laita rohkeasti viestiä sinua kiinnostavasta aiheesta osoitteella koulutus@esri.fi tai puhelimitse Sanna Paavilaiselle, puh. 050 555 6298.

Lue lisää koulutustarjonnastamme