KuntaSIG 18. - 19.9.2019 Mikkelissä, varaa jo paikkasi!

Esri Finland järjestää yhdessä KuntaSIG-ryhmän kanssa jokavuotuisen kaksipäiväisen KuntaSIG-paikkatietokoulutusseminaarin kunnille 18. - 19.9.2019 Mikkelissä. Esrin tuotteita ja palveluita käyttäville tai näistä kiinnostuneille kunnille suunnattu tilaisuus on kouluttava, keskusteleva ja mainio paikka tiedonvaihtoon kuntien välillä.

KuntaSIG (kuntien Esri Special Interest Group) -seminaarin tarkoituksena on lisätä kuntien välistä yhteistyötä ArcGIS-alustan käyttöön liittyvissä asioissa sekä auttaa osallistujia löytämään omiin ja kunnan tehtäviin uusia hyödyllisiä ideoita ja siten saamaan ArcGIS-investoinneistaan enemmän irti.

Ohjelmaan haetaan kuntien esityksiä - ilmoita omasi mukaan!

Kaksipäiväinen seminaari käsittää niin Esrin tuote- ja palvelukatsauksen kuin kuntien omia esityksiä kokemuksistaan Esrin tuotteista ja niiden soveltamisesta sekä vapaata keskustelua. Seminaarin agenda täsmentyy kesän aikana pitkälti kuntien omien esitysehdotusten pohjalta - kannattaa siis ehdottaa aiheita! Voit jättää aihe-ehdotuksesi joko ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella tai vastaamalla tähän viestiin. Tapahtuman ohjelmarunko julkaistaan piakkoin, ja saat siitä tietoa sähköpostitse.

Tapahtumapaikka ja osallistumishinnat

Seminaari lounaineen ja kahveineen on osallistujille maksuton, ja se järjestetään Mikkelin Anttolanhovissa (Hovintie 224, Mikkeli; kartta). Esri Finland järjestää tarvittaessa yhteiskuljetuksen Anttolanhoviin Mikkelin keskustasta. Majoituksen, päivällisen ja muut aktiviteetit osallistujat kustantavat itse.

Buffet-päivällinen Anttolanhovissa 16 euroa/hlö maksetaan paikan päällä. Illanviettoa jatketaan päivällisen jälkeen edelleen Anttolanhovissa, ohjelma täsmentyy kesän aikana.

Majoitus Anttolanhovissa kahden hengen huoneessa 55 euroa/hlö/yö tai yhden hengen huoneessa 80 - 89 e/hlö/yö tai Rinnehuvilassa 115 e/hlö/yö (kaikkiin sis. aamiainen sekä kuntosalin ja sauna-/allasosaston käyttö sen aukioloaikoina) varataan ilmoittautumisen yhteydessä ja maksetaan paikan päällä hotelliin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.8.2019 mennessä alla olevasta painikkeesta. Lisätietoja voit tarvittaessa pyytää osoitteella info@esri.fi.


Ystävällisin terveisin
KuntaSIG ja Esri Finland Oy

Ilmoittaudu