Älykäs kaupunkikehitys 2018 - maksuton seminaari

 

13.12.2018 Vantaa

 

Kiinnostaako sinua kaupunkisi vetovoimaisuuden lisääminen sekä tuottavuus- ja tehokkuushaasteiden ratkaiseminen?

Jos vastasit kyllä, tule mukaan maksuttomaan seminaariimme keskustelemaan siitä, mitä digiloikkien tekemiseen tarvitaan ja miten toimintamallien ja prosessien muuttaminen tapahtuu. 

Tilaisuus on tarkoitettu kaupunkien päättäjille ja vaikuttajille.

Seminaari tarjoaa tietoa uudesta, älykkäästä kaupunkikehityksen ratkaisusta ja sen mahdollisuuksista. Puheenvuorot konkretisoivat, mitä ratkaisulla saadaan aikaan sekä syventävät sen hyötyjä. 

Osallistumalla seminaariin kuulet, miten:

  • luodaan säästöjä mm. poistamalla tietosiiloja ja päällekkäistä työtä
  • lisätään tiedon avoimuutta
  • nopeutetaan toimintaa ja vähennetään virheitä
  • havainnollistetaan tietoa ja helpotetaan päätöksentekoa

Lisäksi pääset verkostoitumaan ja vaihtamaan näkemyksiä tulevaisuuden kaupungista.

Ilmoittaudu mukaan!

Aika: torstai 13.12. klo 9.00 - 11.30 
(aamupalatarjoilu alkaa klo 8.30, seminaarin jälkeen tarjolla kevyt lounas)
Paikka: Sokos hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa. 

Paikkoja on rajoitetusti - varmista omasi ilmoittautumalla nopeasti!

Tule mukaan ja ilmoittaudu viereisen lomakkeen kautta viimeistään 4.12.2018. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti! Saat vahvistuksen ja ohjelman sähköpostiisi noin kolme päivää ennen tilaisuutta.

Mahdollisesta estymisestä pyydämme ilmoittamaan sähköpostitse info@esri.fi hyvissä ajoin ennen tilaisuutta, jotta voimme antaa paikan seuraavalle. 

Lämpimästi tervetuloa!

Esri Finland ja M-Files

Esri Finland Oy

Esri Finland Oy tarjoaa maailman johtavia paikkatietoratkaisuja sekä paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntijapalveluja. Esrin ratkaisut ja palvelut auttavat asiakasta ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja tekemään näiden pohjalta entistä parempia tietoon perustuvia päätöksiä. Esrin ArcGIS-paikkatietoalustan avulla paikkatietoa voidaan löytää, käyttää, tuottaa ja jakaa visuaalisesti kartalla helposti ymmärrettävässä muodossa – missä, milloin ja millä laitteella tahansa.

350 000 organisaatioasiakasta maailmanlaajuisesti luottaa Esrin tuotteisiin ja tuottaa niillä arvokasta tietoa toimintansa tueksi. Esrin tuotteita käyttää yli 75 % Fortune 500 -listan yrityksistä sekä julkishallinto laajalti ympäri maailman. Suomessa kanssamme menestymässä ovat muun muassa Puolustusvoimat, Fingrid, Maanmittauslaitos, Metsähallitus, Liikennevirasto, VR ja Hangon Satama. Lisätietoja: www.esri.fi

 

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin yhdistämällä eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files edustaa uutta, älykästä tiedonhallinnan lähestymistapaa, jossa tietoa hallitaan intuitiivisesti ja tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen ja tiedon merkityksen perusteella. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360-asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on koko liiketoiminnan käytössä, ja käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta. Lisätietoja: www.m-files.com

Seuraa meitä

Keskustele & verkostoidu - Saat ideoita & innostut!