Asiakaskirje tammikuu 2021  

Ajankohtaisia uutisia ArcGIS-käyttäjille

Vuoden 2021 ensimmäisessä asiakaskirjeessä kerromme uutisia niin tuoterintamalta kuin kevään tapahtumista ja koulutuksista sekä toivotamme sinulle hyvää alkanutta vuotta!

Tuoteuutiset

Lisää ajankohtaisia Esrin tuoteuutisia löydät seuraamalla ArcGIS Blogia tai Esrin sosiaalisen median kanavia.

Esri Finland Live Stream 24.3.

Kaipaamme asiakkaidemme kohtaamisia ja fyysisten tapahtumien tunnelmaa. Koska vallitsevan COVID-19 -tilanteen vuoksi emme voi nyt toteuttaa fyysisiä tapahtumia, päätimme luoda jotain ihan uutta. Ilmoittaudu mukaan Live Streamiin 24.3. - tarjolla mm. Esrin kuulumiset, teknologiakatsaus, asiakaspuheenvuoroja, lyhyitä ArcGIS-tuoteinfoja sekä Tips & Tricks -vinkit. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Esri Finland rekrytoi

Kasvava toimintamme tarvitsee lisää henkilöstöä useisiin eri tehtäviin nopealla aikataululla. Käynnistämme keväällä myös GIS Trainee -ohjelman, jossa haemme kasvavia kykyjä kehittymään analytiikan, konsultoinnin, sovelluskehityksen ja teknisen tuen tehtäviin. Jos tunnistat verkostostasi sopivia osaajia, niin käypä tutustumassa avoimiin tehtäviin ja laita sana kiertämään!

Lue lisää

Webinaari avoimen datan jakelusta 4.2.

Avoimesta datasta ja julkisen sektorin tietojen uudelleenkäytöstä annetun direktiivin kansallisen täytäntöönpanon säädösvalmisteluhanke etenee. Liity webinaariimme 4. helmikuuta kuulemaan, miten voit helposti jakaa ja hyödyntää avointa dataa ArcGIS Online -pilvipalvelussa.

Ilmoittaudu mukaan

ESITTELYSSÄ: Hyvin hyvinkääläiset omenapuut tarinakartalla

Hyvinkään kaupunki toteutti Esri Finlandin järjestämän vastuullisuusviestintätyöpajan yhteydessä vaikuttavan tarinakartan hyvinkääläisistä omenapuista ja osallistui sillä myös Esrin globaaliin tarinakarttakilpailuun.

Tutustu tarinakarttaan

Tervetuloa uudistuneille online-kursseille!

Olemme uudistaneet koulutustarjontaamme, ja kevään kurssikalenterissa on tarjolla useita online- eli etäkursseja edulliseen hintaan. Lisäksi saatavilla on myös asiakaskohtaisia online-kursseja. Tutustu kursseihin alla olevista linkeistä:

Esri Academyn koulutustarjonta

Esri Academy tarjoaa lukuisia erilaisia verkkokursseja ja harjoituksia, joita voit hyödyntää etäopiskelussa. Tarvitset vain My Esri -tunnukset, jotka saat organisaatiosi ArcGIS-pääkäyttäjältä. Tutustu Esri Academyn tarjontaan

Kevään kaikille avoimet MOOC-verkkokurssit:

  • MOOC: Cartography 3.2.17.3.2021
    Opi tekemään kauniita ja vaikuttavia karttoja ArcGIS Pro -ohjelmistolla. Rekisteröidy mukaan 15.2. mennessä
  • MOOC: Do-It-Yourself Geo Apps 31.3.28.4.2021
    Opi rakentamaan paikkatietoa hyödyntäviä natiivisovelluksia iOS- ja Android-laitteille kirjoittamatta yhtään riviä koodia. Rekisteröidy mukaan 8.4. mennessä
  • MOOC: The Location Advantage 14.4.26.5.2021
    Kurssilla opitaan hyödyntämään liiketoimintadatan sijaintitietoa ja löytämään uutta näkemystä päätöksenteon tueksi. Rekisteröidy mukaan 29.4. mennessä

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

  Avoimen datan jakelu ArcGIS Onlinella -webinaari
4.2.2021
  webinaari
  Geodesign Summit 2021
8.−10.2.2021
  virtuaalinen tapahtuma
  Esri Partner Conference 2021
15.−17.3.2021
  virtuaalinen tapahtuma
  Esri Finland Live Stream 24.3.2021   online-tilaisuus
  Esri Developer Summit 2021  6.−8.4.2021
  virtuaalinen tapahtuma
  Esri User Conference 2021
12.−16.7.2021
  San Diego, Kalifornia

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista sekä webinaareista ja MOOCeista verkkosivuiltamme.