Asiakaskirje marraskuu 2019  

Uutisia ArcGIS-käyttäjille

Kerromme tässä asiakaskirjeessä lyhyesti ArcGIS-käyttäjille hyödyllisistä ja kiinnostavista ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista

Tuoteuutisia

  • ArcGIS Online päivittyy jälleen joulukuun puolivälissä. Katso mitä tulossa
  • Map Viewer -karttanäkymästä on julkaistu uuden sukupolven betaversio, joka on kaikkien ArcGIS Online -käyttäjien saatavilla. Lue lisää
  • Explorer for ArcGIS -sovellus on nyt saatavilla myös Windows-laitteisiin. Lue lisää

Ilmoittaudu dmCity-webinaariin 17.12.2019

Liity mukaan dmCity - älykäs digikaupunkialusta -webinaariin tiistaina 17. joulukuuta klo 9.30 - 10.00 kuulemaan ja näkemään konkreettisia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea dmCity mahdollistaa kunnille ja kaupungeille. Kerromme myös mahdollisuudesta testata dmCity-ratkaisun soveltuvuutta oman organisaation tarpeisiin edullisesti.

Ilmoittaudu webinaariin

Esri ja Salesforce yhdistivät voimansa

Salesforce, yksi maailman johtavista CRM-ratkaisutoimittajista, on valinnut Esrin paikkatietokumppanikseen ja tulee integroimaan Esrin ArcGIS-teknologian osaksi omia tuotteitaan. Tämä uudistus tuo edistykselliset paikkatietoanalyysit ja tehokkaat visualisoinnit suoraan Salesforce Maps -käyttäjien ulottuville.

Lue lisää

Tulevaisuuden paikkatieto-osaajat kiinnostuneita Esrin teknologiasta

Aalto-yliopiston geoinformatiikan, energia- ja ympäristötekniikan opiskelijat sekä Turun yliopiston maantieteen ja biologian opiskelijat kävivät marraskuussa tutustumassa Esri Finlandiin.

Opiskelijat olivat erittäin kiinnostuneita ArcGIS-ohjelmistoista sekä harjoittelu- ja työmahdollisuuksista niin Esrillä kuin asiakkaillamme - kannattaa pysyä kuulolla!

Lue lisää Esrin tarjonnasta korkeakouluille

Olethan jo huomannut Esri-käyttäjäpäivien ajankohdan?

Jos et vielä ole merkinnyt ensi vuoden Esri-käyttäjäpäivien uudistunutta ajankohtaa kalenteriisi, kannattaa tehdä se nyt alla olevan linkin kautta.

Tapahtuma järjestetään 1. - 2.4.2020 Original Sokos Hotel Presidentissä aivan Helsingin ytimessä, ja ilmoittautuminen aukeaa ohjelman julkaisun yhteydessä vielä ennen joulua.

Kalenterivaraus tapahtuman sivuilla

Onko Esri UC 2020 -matkabudjetti jo kasassa?

Maailman suurin paikkatietotapahtuma Esri UC kokoaa 13. - 17.7.2020 yli 18.000 osallistujaa San Diegoon. Jokaisen paikkatietoammattilaisen tulisi kokea Esri UC edes kerran! Rekisteröityminen konferenssiin sekä majoitusvaraukset Esri Finlandin huonekiintiöstä avautuvat joulukuussa, olethan valmis?

Lue lisää

Tulevia tapahtumia

Esri Partner Conference 2020 7. - 9.3.2020   Palm Springs, USA
Esri Developer Summit 2020 10. - 13.3.2020   Palm Springs, USA
Esri-käyttäjäpäivät 2020
1. - 2.4.2020   Helsinki
Esri User Conference 2020 13. - 17.7.2020   San Diego, USA

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista verkkosivuiltamme.

Tarvetta koulutukselle?

Järjestämme koulutuksia asiakkaiden kiinnostuksen perusteella, ja myös pienemmän ryhmän konsultoiva koulutus onnistuu. Laita rohkeasti viestiä sinua kiinnostavasta aiheesta osoitteella koulutus@esri.fi tai puhelimitse Sanna Paavilaiselle, puh. 050 555 6298.

Lue lisää koulutustarjonnastamme