Asiakaskirje joulukuu 2019  

Jouluisia uutisia ArcGIS-käyttäjille

Joulukuun asiakaskirje tarjoaa mukavia paketteja ArcGIS-käyttäjille - joko kovia tai pehmeitä, ihan oman maun mukaan. Nämä saa avata jo ennen jouluaattoa!

Samalla haluamme toivottaa kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Olemme lahjoittaneet joulutervehdyksiin varatut rahat Pelastakaa Lapset ry:lle tukeaksemme heikommassa asemassa olevien lasten elämää.

Joulun tuotepaketit

  • ArcGIS Online -pilvipalvelun joulukuun päivitys on julkaistu.
  • ArcGIS Hub -yhteisöpalvelu päivittyi joulukuussa, ja lisää uutuuksia on vielä tulossa alkuvuodesta.
  • Tracker for ArcGIS -seurantasovellus on saatavilla nyt myös ArcGIS Onlineen.
  • ArcGIS Earth -sovelluksen uusin versio on julkaistu (Android ja iOS).

Esri-käyttäjäpäivien ilmoittautuminen on avattu

Esri-käyttäjäpäivät järjestetään 1. - 2.4.2020 Original Sokos Hotel Presidentissä aivan Helsingin ytimessä. Tapahtuman ohjelman ensimmäinen versio on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu. Ohjelma täydentyy vielä tammikuun aikana.

Tapahtuman sivuille

Esri UC:n rekisteröityminen ja hotellivaraukset käynnissä

Rekisteröityminen Esrin kansainväliseen käyttäjäkonferenssiin 13. - 17. heinäkuuta San Diegossa on avattu. Esri Finlandin huonekiintiö Marriott Marquis San Diego Marina -hotelliin on vahvistunut, ja huoneet ovat varattavissa kauttamme 24.4.2020 mennessä, tai niin kauan kuin huoneita riittää.

Lue lisää ja varaa majoituksesi ajoissa

Kiitos arvokkaasta palautteesta!

Toteutimme marraskuussa asiakastyytyväisyystutkimuksen, jossa saimme asiakkailtamme arvokasta palautetta toiminnastamme. Vaikka kyselyn tulokset olivatkin varsin positiivisia, on meillä toki edelleen kehitettävää. Saamamme palaute ohjaa toimintaamme ja sen kehittämistä - kiitos kaikille vastanneille!

Lue lisää

dmCity-webinaarin tallenne saatavilla

Joulukuun 17. päivänä järjestämämme dmCity - älykäs digikaupunkialusta -webinaari keräsi mukavasti kuulijoita. Näytimme webinaarissa konkreettisia esimerkkejä dmCity-ratkaisun käytöstä ja kerroimme pilotointimahdollisuudesta.

Katso webinaaritallenne

ESITTELYSSÄ: Valtion suojelualueiden biotooppikuviot - avoin rajapinta

Metsähallitus on julkaissut avoimen rajapinnan valtion suojelualueiden biotooppitiedoista. Yhteistyössä Paikkatietoalusta-hankkeen Maakunta-osahankkeen kanssa toteutettu rajapinta palvelee niin viranomaisia, konsultteja kuin myös tiedettä, tutkimusta sekä asukkaita.

Lue lisää

Tulevia tapahtumia

Esri Partner Conference 2020 7. - 9.3.2020   Palm Springs, USA
Esri Developer Summit 2020 10. - 13.3.2020   Palm Springs, USA
Esri-käyttäjäpäivät 2020
1. - 2.4.2020   Helsinki
Esri User Conference 2020 13. - 17.7.2020   San Diego, USA

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista verkkosivuiltamme.

Tarvetta koulutukselle?

Järjestämme koulutuksia asiakkaiden kiinnostuksen perusteella, ja myös pienemmän ryhmän konsultoiva koulutus onnistuu. Laita rohkeasti viestiä sinua kiinnostavasta aiheesta osoitteella koulutus@esri.fi tai puhelimitse Sanna Paavilaiselle, puh. 050 555 6298.

Lue lisää koulutustarjonnastamme