Asiakaskirje huhtikuu 2021  

Keväisiä uutisia ArcGIS-käyttäjille

Kevät on jo pitkällä ja luonto herännyt talviunilta, vaikka sää välillä toppuutteleekin innokkaita kesän odottajia. Esrin tuotekehitystiimit ovat painaneet pitkää päivää läpi talven, ja nyt onkin koko joukko uusia tuoteversioita ja muita päivityksiä ulkona. Niiden ja muiden ajankohtaisten uutisten myötä toivotamme sinulle iloista vappua!

Tuoteuutiset

Lisää ajankohtaisia Esrin tuoteuutisia löydät seuraamalla ArcGIS Blogia tai Esrin sosiaalisen median kanavia.

Kohti 24/7 vianetsintää

Jakeluverkkoyhtiö Järvi-Suomen Energia ja Esri Finland kartoittavat drone-kopterin avulla tehtävän laserkeilauksen hyödyntämistä sähkölinjojen tarkastamisessa. Pilotointi toteutetaan Hirvensalmella kevään 2021 aikana.

Lue lisää

Esri Finland Live Stream 2021 -tallenteet blogissa

Maaliskuussa järjestetyn Esri Finland Live Stream -iltapäivän tuotekohtaiset esitykset ilmestyvät tallenteina blogissamme. Ensimmäiset tallenteet ovat jo saatavilla, ja loput julkaistaan toukokuun aikana.

Siirry blogiin

Mielipiteesi on meille tärkeä!

Me Esri Finlandissa haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme entistä paremmaksi kuuntelemalla asiakkaittemme toiveita ja tarpeita. Lähetämme toukokuun alkupuolella asiakasrekisterissämme oleville kontakteille asiakastyytyväisyyskyselyn. Tarkkaile siis sähköpostiasi, ja anna meille palautetta vastaamalla kyselyyn - iso kiitos jo etukäteen!

Trainee-ohjelman haku käynnistyy

Esri Finlandin GIS Trainee -ohjelman virallinen haku aukeaa toukokuun alussa. Haemme ohjelmassa kasvavia kykyjä kehittymään analytiikan, konsultoinnin, sovelluskehityksen ja teknisen tuen tehtäviin. Laita sana kiertämään!

Lue lisää

ESITTELYSSÄ: Hyvinkään teollinen historia tarinakartalla

Hyvinkään kaupunginmuseon Rilli-tarinakartta tutustuttaa Hyvinkään teolliseen historiaan niin museon verkkosivuilla kuin näyttelytilan isolla kosketusnäytöllä.

Tutustu tarinakarttaan

ArcGIS-työkalut haltuun etäkursseilla

Vielä ehdit kasvattaa osaamistasi ennen kesälomia! Kurssikalenterista löytyy online- eli etäkursseja edulliseen hintaan, ja saatavilla on myös asiakaskohtaisia online-kursseja.

Tutustu kursseihin alla olevista linkeistä:

Esri Academyn koulutustarjonta

Esri Academy tarjoaa lukuisia erilaisia verkkokursseja ja harjoituksia, joita voit hyödyntää etäopiskelussa. Tarvitset vain My Esri -tunnukset, jotka saat organisaatiosi ArcGIS-pääkäyttäjältä. Tutustu Esri Academyn tarjontaan

Kevään kaikille avoimet MOOC-verkkokurssit:

  • MOOC: The Location Advantage 14.4.26.5.2021  VIELÄ EHDIT MUKAAN!
    Kurssilla opitaan hyödyntämään liiketoimintadatan sijaintitietoa ja löytämään uutta näkemystä päätöksenteon tueksi. Rekisteröidy mukaan 29.4. mennessä
  • MOOC: Imagery in Action 11.8.22.9.2021
    Kurssilla perehdyt erilaisten kuva-aineistojen käsittelyyn ja oleellisiin työnkulkuihin hyödyntäen monipuolisia ArcGIS-työkaluja. Rekisteröidy mukaan 26.8. mennessä

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

  Sijaintitiedosta tukea turvallisuuteen -webinaari 4.5.2021   webinaari
  Avoin data -työpajasarja 18.5.−15.6.2021
  online-työpajasarja
  ArcGIS-työvälineiden hyödyntäminen opiskelussa -webinaari 1.6.2021   webinaari
  Esri User Conference 2021
12.−15.7.2021
  virtuaalinen tapahtuma

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista sekä webinaareista ja MOOCeista verkkosivuiltamme.