Asiakaskirje huhtikuu 2020  

Uutisia ArcGIS-käyttäjille

Elämme poikkeuksellista aikaa. Paikkatieto on nyt sekä globaalisti että lokaalisti ehkä näkyvämmässä roolissa kuin koskaan ennen, niin koronavirustilanteen seurannassa ja sen leviämisen ehkäisyssä kuin mahdollistamassa eri liiketoimintojen jatkumisen poikkeustilanteessa. Esri ja ArcGIS ovat vahvasti mukana tässä kaikessa. Me Esri Finlandissa haluamme olla tukenasi nyt ja tulevaisuudessa - yhdessä selviämme!

ArcGIS auttaa ehkäisemään koronaviruksen leviämistä

Paikkatietoanalytiikka ja kartat ovat korvaamaton apu COVID-19 -viruksen ennaltaehkäisyssä ja viestinnässä. Esrin Disaster Response Program on valmiina auttamaan koronaviruksen torjunnassa myös Suomessa. Lue lisää

Tuoteuutisia

 • ArcGIS Server -versioissa 10.4 - 10.7.1 on havaittu haavoittuvuus, jonka korjaamiseksi Esri suosittelee ArcGIS Server Security 2020 Update 1 -päivityksen asentamista. Linkistä löytyvän sivun ”Installing…”-osiosta löydät erilliset asennuspaketit eri ArcGIS Server -versioille Windows- ja Linux-ympäristöihin.

 • ArcGIS Online maaliskuun päivitys toi mukanaan paljon parannuksia, lue lisää

 • Collector for ArcGIS on saanut uutuuksia iOS-alustalle

 • Web AppBuilder päivittyi maaliskuun lopussa, tutustu uudistuksiin

Lisää ajankohtaisia tuoteuutisia löydät seuraamalla ArcGIS Blogia tai Esrin sosiaalisen median kanavia.

Esri-käyttäjäpäivät 2020 -webinaarisarja jatkuu toukokuun ajan

Webinaarisarjan seuraavissa jaksoissa kuulet niin ArcGIS Onlinen uutuuksista ja tilannekuvan luomisesta ArcGIS Dashboardsin avulla kuin maankäytön suunnittelusta, asukasvuorovaikutuksesta ja -kyselyistä sekä liiketoiminnan analytiikasta ja tilannekuvasta. Ilmoittaudu mukaan!

Tutustu ja ilmoittaudu webinaareihin

Webinaaritallenteet

Kohti älykästä digikaupunkia - liity mukaan dmCity-pilottiin!

Seuraava dmCity-pilotti käynnistyy 26. toukokuuta kaksiosaisena virtuaalikoulutuksena. Lähde mukaan testaamaan älykkään digikaupunki-alustan sopivuutta juuri sinun kuntaorganisaatioosi!

Kysy lisää pilotista

Esri UC 2020 järjestetään virtuaalisena

Maailman suurin paikkatietotapahtuma, Esrin kansainvälinen käyttäjäkonferenssi järjestetään tänä vuonna vallitsevan tilanteen vuoksi virtuaalisena tapahtumana 13. - 15. heinäkuuta. Osallistuminen tapahtumaan on maksuton kaikille Esrin ylläpidossa oleville asiakkaille, mutta edellyttää rekisteröitymistä.

Lisätietoja tapahtuman sivuilta

Mielipiteesi on meille tärkeä!

Me Esri Finlandissa haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme entistä paremmaksi asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Toukokuussa lähetämme jälleen asiakasrekisterissämme oleville kontakteille sähköpostitse linkin asiakastyytyväisyyskyselyymme. Mielipiteesi on meille ensiarvoisen tärkeä, joten annathan meille palautetta - kiitos jo etukäteen!

ESITTELYSSÄ:
Väylän hankekartta

Väyläviraston eli Väylän hankekartta-sovellus esittelee käynnissä olevat suuret vesiväylä-, tie- ja ratainvestointihankkeet sekä ELYjen tietyöt vuonna 2020. Sovelluksessa ovat nähtävillä myös toteutukseen tähtäävät hankesuunnittelukohteet.

Tutustu sovellukseen

Haluatko kehittää ArcGIS-taitojasi?

Esri Academy tarjoaa lukuisia erilaisia verkkokursseja ja harjoituksia, joita voit hyödyntää etäopiskelussa. Tarvitset vain My Esri -tunnukset, jotka saat organisaatiosi ArcGIS-pääkäyttäjältä. Tutustu Esri Academyn tarjontaan

Avoimet MOOC-verkkokurssit:

 • MOOC: Cartography 22.4. - 3.6.2020
  Opi tekemään kauniita ja vaikuttavia karttoja ArcGIS Pro -ohjelmistolla.

  Rekisteröidy mukaan 7.5. mennessä

 • MOOC: The Location Advantage 6.5. - 17.6.2020
  Kurssilla opitaan hyödyntämään liiketoimintadatan sijaintitietoa ja löytämään uutta näkemystä päätöksenteon tueksi.

  Rekisteröidy mukaan 21.5. mennessä

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

Esri-käyttäjäpäivät 2020 -webinaarisarja 1.4. - 28.5.2020   webinaari
Esri User Conference 2020 13. - 15.7.2020   virtuaalinen tapahtuma
Esri-käyttäjäpäivät 2021 (tarkempia tietoja tulossa) 24. - 25.3.2021   Helsinki

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista sekä webinaareista verkkosivuiltamme.