Asiakaskirje helmikuu 2021  

Ajankohtaisia uutisia ArcGIS-käyttäjille

Hiihtolomat ovat meneillään, ja lunta löytyykin Suomen joka kolkasta. Kuuluitpa talviliikunnan ystäviin tai et, niin tässä pikaiset ajankohtaiset uutiset ArcGIS-rintamalta, jotka toivottavasti ehdit lukaisemaan joko työn tai muiden aktiviteettien lomassa.

Tuoteuutiset

Lisää ajankohtaisia Esrin tuoteuutisia löydät seuraamalla ArcGIS Blogia tai Esrin sosiaalisen median kanavia.

Esri Finland Live Stream -iltapäivä 24.3.2021

Ilmoittaudu mukaan Esri Finland Live Stream -iltapäivään 24. maaliskuuta kuulemaan muun muassa Esrin kuulumiset, ajankohtaiset katsaukset ArcGIS-teknologiaan ja -tuotteisiin, mielenkiintoiset asiakaspuheenvuorot sekä hyödylliset Tips & Tricks -vinkit. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Vastuullisuushankkeet näkyviksi työpajasarjan avulla

Viime syksynä ensi kertaa järjestetty Vaikuttavaa vastuullisuusviestintää -työpajasarja käynnistyy jälleen huhtikuussa. Lähde mukaan ottamaan ArcGIS StoryMaps -tarinakarttasovellus haltuun ja saamaan ohjattua opastusta sekä hyviä ideoita vastuullisuushankkeistanne viestimiseen!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Esri Young Scholars Award 2021 -ehdokkaat haussa

Löytyykö työpaikaltasi tai lähipiiristäsi opiskelija, joka täyttää Esri Young Scholars Award -ohjelman hakuvaatimukset? Voittajalle on luvassa paitsi mainetta ja kunniaa, myös vapaalippu Esrin virtuaaliseen käyttäjäkonferenssiin sekä paljon muuta mukavaa.

Lue lisää

Esri UC 2021 heinäkuussa virtuaalisena

Esrin globaali käyttäjäkonferenssi järjestetään tänäkin vuonna virtuaalisena tapahtumana 12. - 15. heinäkuuta. Luvassa on tuhtien plenary-sessioiden lisäksi lukuisa määrä teknisiä workshopeja, käyttäjäesityksiä sekä virtuaalisia näyttelyitä.

Lue lisää

GIS Trainee -ohjelma käynnistyy syyskuussa

Esri Finland hakee uusia esriläisiä kasvamaan paikkatietoalan asiantuntijoiksi. Käynnistämme GIS Trainee -ohjelman syyskuussa, ja haku ohjelmaan aukeaa kevään aikana. Otamme kuitenkin hakemuksia vastaan jo nyt, eli kannattaa laittaa sana kiertämään.

Lue lisää

MENESTYSTARINA: Hyvinkää otti tarinakarttatyöpajoista vauhtia vastuullisuusviestintään

Hyvinkään kaupunki osallistui viime syksynä Esri Finlandin järjestämään Vaikuttavaa vastuullisuusviestintää -työpajasarjaan ja jakaa nyt tietoa vastuullisuushankkeistaan interaktiivisella ja vaikuttavalla tarinakartalla.

Lue, miten tarinakartta syntyi

Tervetuloa uudistuneille online-kursseille!

Uudistuneen koulutustarjontamme myötä kevään kurssikalenterissa on tarjolla useita helposti osallistuttavia online- eli etäkursseja edulliseen hintaan. Lisäksi saatavilla on myös asiakaskohtaisia online-kursseja. Tutustu kursseihin alla olevista linkeistä:

Esri Academyn koulutustarjonta

Esri Academy tarjoaa lukuisia erilaisia verkkokursseja ja harjoituksia, joita voit hyödyntää etäopiskelussa. Tarvitset vain My Esri -tunnukset, jotka saat organisaatiosi ArcGIS-pääkäyttäjältä. Tutustu Esri Academyn tarjontaan

Kevään kaikille avoimet MOOC-verkkokurssit:

  • MOOC: Do-It-Yourself Geo Apps 31.3.28.4.2021
    Opi rakentamaan paikkatietoa hyödyntäviä natiivisovelluksia iOS- ja Android-laitteille kirjoittamatta yhtään riviä koodia. Rekisteröidy mukaan 8.4. mennessä
  • MOOC: The Location Advantage 14.4.26.5.2021
    Kurssilla opitaan hyödyntämään liiketoimintadatan sijaintitietoa ja löytämään uutta näkemystä päätöksenteon tueksi. Rekisteröidy mukaan 29.4. mennessä

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

  Esri Partner Conference 2021
15.−17.3.2021
  virtuaalinen tapahtuma
  Esri Finland Live Stream 24.3.2021   online-iltapäivä
  Esri Developer Summit 2021  6.−8.4.2021
  virtuaalinen tapahtuma
  Vaikuttavaa vastuullisuusviestintää -työpajasarja
15.4. - 6.5.2021
  online-työpajasarja
  Esri User Conference 2021
12.−15.7.2021
  virtuaalinen tapahtuma

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista sekä webinaareista ja MOOCeista verkkosivuiltamme.