Asiakaskirje helmikuu 2020  

Uutisia ArcGIS-käyttäjille

Kerromme tässä asiakaskirjeessä lyhyesti ArcGIS-käyttäjille hyödyllisistä ja kiinnostavista ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista.

Tuoteuutisia

  • ArcGIS-alustan (10.8) useat ohjelmistot ja sovellukset päivittyvät vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana, näistä muutamia tärkeimpiä nostoja alla. Tutustu kaikkiin päivityksiin

  • ArcGIS Enterprise 10.8 on julkaistu ja tarjoaa paljon uusia ominaisuuksia. Lue lisää

  • ArcGIS Insights -analytiikkasovelluksen tuorein päivitys lupaa hyvää tälle vuodelle. Lue lisää

  • Operations Dashboard for ArcGIS -sovelluksen nimi muuttuu ArcGIS Onlinen maaliskuun päivityksen myötä. Tuotteen uusi nimi on ArcGIS Dashboards. Lue lisää
  • ArcGIS Analytics for IoT on uusi sovellus, joka mahdollistaa reaaliaikaisten ja suurten datamassojen käsittelyn ja analysoinnin ArcGIS Onlinessa ja täydentää olemassa olevien ArcGIS-tuotteiden kyvykkyyttä. Lue lisää

Vielä ehdit ilmoittautua Esri-käyttäjäpäiville!

Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan Suomen Esri-käyttäjäpäiville 1. - 2.4.2020 Helsingissä, muistathan tehdä sen 13.3. mennessä. Tarjolla on mielenkiintoisia asiakascaseja ja kouluttavia sessioita, Doctor's Office, demopisteitä ja useita kumppaneita - taianomaista iltatilaisuutta unohtamatta. Tule mukaan - See What Other's Can't!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 13.3. mennessä

dmCity-pilotti starttaa maaliskuussa

Seuraava dmCity-pilotti käynnistyy 23. maaliskuuta. Lähde mukaan testaamaan älykkään digikaupunki-alustan sopivuutta juuri sinun kuntaorganisaatioosi – ketterästi ja joustavasti!

Kysy lisää pilotista

Esri UC:n hotellihuoneet varattava 24.4. mennessä

Esrin kansainvälinen käyttäjäkonferenssi heinäkuussa San Diegossa on maailman suurin paikkatietotapahtuma, joka jokaisen paikkatietoammattilaisen tulisi kokea edes kerran. Jos vielä mietit, kannattaako sinne asti lähteä, niin luepa alta Vantaan kaupungin osallistujien kokemukset viime vuodelta, ja varaa itsellesi majoitus kauttamme 24.4. mennessä!

Vantaa @ Esri UC 2019 -matkakertomus

Infoa Esri UC:sta ja majoituksesta

Tulevat webinaarimme

Maaliskuussa tarjoamme kaksi webinaaria, joissa kuulet, kuinka FME täydentää ArcGIS-alustaa datahaasteissa sekä miksi ja miten siirryt ArcMapista ArcGIS Prohon. Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä!

FME täydentää ArcGIS-paikkatietoalustaa 4.3. klo 9.30

Siirtyminen ArcMapista ArcGIS Prohon 17.3. klo 9.30

ESITTELYSSÄ: Dashboardit apuna koronaviruksen seurannassa

Ihmisten lisääntyvä liikkuvuus on suuri haaste taistelussa koronavirusta ja muita tarttuvia tauteja vastaan. Paikkatieto ja dashboardit auttavat seuraamaan viruksen leviämistä lähes reaaliajassa ja tukevat tarvittavaa päätöksentekoa.

Koronavirustapaukset kartalla

Esri Blog: Coronavirus - World Connectivity Can Save Lives

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

Valtionhallinnon workshop: AI & rakennusten 3D-vektorointi 3.3.2020   Espoo
FME täydentää ArcGIS-paikkatietoalustaa 4.3.2020   webinaari
Esri Partner Conference 2020 7. - 9.3.2020   Palm Springs, USA
Esri Developer Summit 2020 10. - 13.3.2020   Palm Springs, USA
Siirtyminen ArcMapista ArcGIS Prohon 17.3.2020   webinaari
Esri-käyttäjäpäivät 2020 1. - 2.4.2020   Helsinki
Esri User Conference 2020 13. - 17.7.2020   San Diego, USA

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista sekä webinaareista verkkosivuiltamme.

Tarvetta koulutukselle?

Järjestämme koulutuksia asiakkaiden kiinnostuksen perusteella, ja myös pienemmän ryhmän konsultoiva koulutus onnistuu. Laita rohkeasti viestiä sinua kiinnostavasta aiheesta osoitteella koulutus@esri.fi tai puhelimitse Sanna Paavilaiselle, puh. 050 555 6298.

Lue lisää koulutustarjonnastamme

Vielä ehdit mukaan! Ota ArcGIS-analyysityökalut haltuun Esrin maksuttomalla MOOC-verkkokurssilla 26.2. - 8.4.2020: Spatial Data Science: The New Frontier in Analytics