Asiakaskirje syyskuu 2022  

Syysterveiset ArcGIS-käyttäjille

Syyskuu toi mukanaan luonnon väriloiston ja kauniisti hämärtyvät illat. Syyskuu toi mukanaan myös uusia ArcGIS-toiminnallisuuksia, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua syyspuuhien ohessa. Lukaise myös Tuki-tiimimme hyödylliset blokirjoitukset ArcGIS Pro 3.0 -päivitykseen liittyen.

Tuoteuutiset

Lisää ajankohtaisia Esrin tuoteuutisia löydät seuraamalla ArcGIS Blogia tai Esrin sosiaalisen median kanavia. Tietoturvaan liittyvät ajankohtaiset tiedotteet löydät ArcGIS Trust Center -verkkosivustolta.

Savon Voimalle Esrin SAG 2022 -palkinto

Esri luovutti Savon Voimalle vuoden 2022 Special Achievement in GIS (SAG) -palkinnon edistyksellisestä ArcGIS Utility Network -paikkatietoratkaisun hyödyntämisestä kaukolämpöverkonhallinnassa. 

Lue lisää

Esrin ArcGIS Pro 3.0 -päivitys toi mukanaan parannuksia toiminnallisuuksiin ja suorituskykyyn

Esri julkaisi kesäkuussa ArcGIS Pro 3.0 -päivityksen. Päivitys toi mukanaan parannuksia niin toiminnallisuuksiin kuin myös suorituskykyyn. Tuki-tiimimme poimi niistä sinulle muutamat ja keräsi hyödyllisiä linkkejä, jotka kannattaa käydä lukaisemassa. Lue blogikirjoitus

Koska ArcGIS Pro 3.0 -päivitys on tavanomaisia päivityksiä merkittävämpi, se vaatii tietokoneympäristöltä melko uusia ohjelmaa tukevia ohjelmistoja. Ennen päivitystä kannattaa tarkistaa, että järjestelmävaatimukset täyttyvät omassa ympäristössä. Lue Tuki-tiimin ohjeet

ESITTELYSSÄ: Tarinakartoista tietoa hankkeista!

KSS Energia haluaa kehittää toimintaansa koko ajan asiakaslähtöisemmäksi ja käydä vuoropuhelua asiakkaiden kanssa. Jotta asiakkaat saavat helposti tietoa hankkeisiin ja työmaihin liittyen, on KSS Energia julkaissut niihin liittyviä tarinakarttoja. 

Tutustu tarinakarttoihin

Koulutuksella kehität taitojasi

Esri Finland järjestää asiakaskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan joko verkkokursseina tai läsnäkoulutuksena. Valikoimasta löytyy paikkatietokursseja niin aloittelijoille kuin edistyneille käyttäjille, sovelluskehittäjille sekä organisaation paikkatietojärjestelmän ylläpitäjille. Tutustu saatavilla oleviin kursseihin ja kysy lisätietoja koulutussivuillamme.

Esri Academyn koulutustarjonta

Esri Academy tarjoaa omatoimiseen opiskeluun lukuisia erilaisia verkkokursseja ja harjoituksia, joihin Esrin ylläpitosopimusasiakkailla on rajaton käyttöoikeus. Lue lisää

Tulevat kaikille avoimet MOOC-verkkokurssit:

  • MOOC: Kuva-aineistojen hyödyntäminen − Imagery in Action 25.10.−6.12.2022
    Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia lisää kuva-aineistojen käyttötavoista, erilaisista kuva-aineisto tyypeistä ja nopeasti kehittyvistä kuva-aineistojen hyödyntämismahdollisuuksista. Rekisteröidy 9.10.2022 mennessä.

  • MOOC: Spatial Data Science The New Frontier in Analytics 5.10.−16.11.2022
    Ota ArcGIS-analyysityökalut haltuun kurssilla, joka pureutuu paikkatietoanalytiikan moniin mahdollisuuksiin, mm. kone- ja syväoppimiseen. Rekisteröidy 20.10.2022 mennessä.

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

  TAPAHTUMA
  AIKA    
  PAIKKA
  Kepeät tiistaikahvit kunnille
  6.9.−13.12.2022
  Microsoft Teams
  GeoForum Summit   31.10.1.11.2022   Helsinki
  Esri European Developer Summit
  14.−16.11.2022
  Berliini, Saksa
  Esri-käyttäjäpäivät 2023   22.−23.3.2023   Helsinki

Löydät ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista sekä webinaareista ja MOOCeista verkkosivuiltamme.