KuntaSIG-seminaari Vaasassa 22. - 23.9.2021, varaa päivät kalenteristasi ja ehdota aiheita!

Esri Finland järjestää vuosittain KuntaSIG-paikkatietokoulutusseminaarin kunnille yhteistyössä KuntaSIG-ryhmän kanssa. Toteutimme toukokuun lopussa KuntaSIG Extranet -ryhmään liittyneiden keskuudessa kyselyn seminaarin tämänvuotisesta toteutustavasta, ja saamiemme vastausten perusteella olemme tehneet alustavat suunnitelmat ja varaukset tämän vuoden tilaisuudesta.

Mitä, missä, milloin?

KuntaSIG-seminaari pyritään järjestämään 22. - 23. syyskuuta Vaasassa Scandic Waskiassa, mikäli koronarajoitukset ja yleinen tilanne - mukaan lukien myös tilaisuuteen osallistuvien riittävä määrä - sen mahdollistavat. Mikäli fyysisen tilaisuuden järjestäminen ei onnistu, siirtyy tapahtuma virtuaaliseksi. Etäosallistumismahdollisuutta fyysiseen tapahtumaan selvitetään.

KuntaSIG-seminaari on osallistujille päiväohjelman osalta maksuton. Mahdollisen illallisen, matkat ja majoituksen kukin osallistuja maksaa itse. Tarkemmat tiedot seminaarin ohjelmasta ja aikataulusta sekä majoituksesta julkaistaan elokuun alkupuolella, jolloin aukeaa myös ilmoittautuminen tapahtumaan.

Ohjelmaan haetaan kuntien esityksiä - ehdota aihetta

Seminaarin ohjelma käsittää niin Esrin tuote- ja palvelukatsauksen kuin kuntien omia esityksiä kokemuksistaan Esrin tuotteista ja niiden soveltamisesta sekä ajatustenvaihtoa. Ohjelma täsmentyy kesän aikana pitkälti kuntien omien esitysehdotusten pohjalta - kannattaa siis ehdottaa aiheita!

Jätä aihe-ehdotuksesi helposti tästä

Varaa jo päivät kalenteristasi!

Vie tapahtuma kalenteriisi alla olevan painikkeen kautta. Varsinainen kutsu tapahtumaan lähetetään elokuun alkupuolella. Lisätietoja voit tarvittaessa pyytää osoitteella info@esri.fi.

Aurinkoista kesää!

Ystävällisin terveisin
KuntaSIG ja Esri Finland Oy

Varaa päivät kalenteristasi