Tervetuloa Digikaupunki-seminaariin 18.5.2017 klo 11.30 - 16.00 Original Sokos Hotel Vantaaseen!

Digikaupunki-seminaari

Digikaupunki on Esri Finlandin luoma keskustelufoorumi, joka keskittyy lisäämään suomalaisten kaupunkien ja kuntien vetovoimaisuutta sekä ratkaisemaan tuottavuus- ja tehokkuushaasteita. Digiloikkien tekemiseen tarvitaan rohkeita edelläkävijöitä, jotka kehittävät toimintamallejaan ja jakavat kokemuksiaan myös muille. Tiiviillä valtakunnallisella yhteistyöllä kaikki kaupungit ja kunnat säästävät muutostyössä sekä aikaa että rahaa. 

Digitalisaatio, toimintamallien ja prosessien muuttaminen voidaan käynnistää pienillä askeleilla ja ketterällä pilottimallilla. Vantaan kaupunki uudistaa maankäytön, rakentamisen ja ympäristön suunnittelua siirtymällä prosessiperusteiseen tiedon- ja toiminnanohjaukseen, joka ohjaa käyttäjien toimintaa sekä tarjoaa samalla ajantasaista ja oikeaa tietoa.

Maksuttomaan seminaariin on kutsuttu kaupunkien ylintä johtoa verkostoitumaan sekä vaihtamaan näkemyksiä tulevaisuuden kaupungista. Tule sinäkin mukaan ja ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 16.5.2017 mennessä. Saat vahvistuksen ja ohjelman noin kaksi päivää ennen tilaisuutta.

Lämpimästi tervetuloa!

Esri Finland Oy

Digikaupunki-seminaari kokoaa suomalaiset kaupunkipäättäjät ja vaikuttajat yhteen jakamaan kokemuksia ja saamaan uusia ideoita oman kaupungin kehittämiseen!

Ohjelma:

11.30 Lounas

12.15 Seminaari alkaa

MATTI-hankkeen (MAankäytön Toimintamalli ja TIetojärjestelmä) visio ja tavoitteet, ohjausryhmän puheenjohtaja, kaupungininsinööri Henry Westlin

MATTI-hankkeen eteneminen ja hyödyt, tekninen tuoteomistaja Sami Rapo

Hankeohjelmointi, digitalisoidut prosessit ja tilannekuva, Marko Saastamoinen ja Jyrki Mella 

13.40 Kahvi

14.00

Vantaan kaupungin ICT- muutosjohtamisen kokonaisuus, ICT-kehittämispäällikkö Timo Pirtilä.

Muutosjohtaminen, johtaja Juha Arikoski, Johtaminen ja työyhteisöt, Ramboll Management Consulting.

16.00 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt.

Seuraa meitä